Utorak, 12 Travanj 2016 22:58

U naletu terenca smrtno stradao pješak

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA DRŽAVNOJ CESTI D-51 PREMA NOVOJ GRADIŠKI -

BRESTOVAC – Večeras oko 20,45 sati na državnoj cesti D-51 između Brestovca i Daranovaca dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala muška osoba u naletu osobnog automobila marke Suzuki Vitara požeških registarskih oznaka. Smrtno stradala muška osoba u trenutku naleta osobnog automobila nalazila IMG 2905se na ne osvijetljenom dijelu ceste. 

Kako neslužbeno doznajemo u trenutku prometne nesreće naišao je jedan požeški liječnik koji je na licu mjesta pokušao reanimirati ozlijeđenu osobu do dolaska hitne medicinske pomoći.

Dolaskom medicinske pomoći više od pola sata na otvorenoj cesti trajala je reanimacija koja, nije bila uspješna.

Prema riječima očevidaca pješak se kretao cestom iz pravca Brestovca, a u istom pravcu se kretalo i vozilo koja je na njega naletjelo.

Nakon policijskog očevida bit će poznati detalji ove nesreće.

Dodano nakon policijskog izvješća

U utorak, 12. travnja, oko 20.35 sati, na državnoj cesti D-51, u mjestu Brestovac, 48-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Suzuki“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u 49-godišnjeg pješaka koji je na mjestu nesreće smrtno stradao. Protiv 48-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.

Tekst: A. Protić Foto: pozega.eu