Srijeda, 13 Travanj 2016 09:16

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U naletu terenca smrtno stradao pješak

U utorak, 12. travnja, oko 20.35 sati, na državnoj cesti D-51, u mjestu Brestovac, 48-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Suzuki“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u 49-godišnjeg pješaka koji je na mjestu nesreće smrtno stradao. Protiv 48-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava.

Tijekom protekla 24 sata dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Gornja Šumetlica.

U prostororijama škole na "centru" ukraden mobitel

U utorak, 12. travnja, u prijepodnevnim satima, u Požegi, u Ratarničkoj ulici, u prostorijama škole, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel marke „Samsung“ u vlasništvu 16-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prilikom čišćenja dvorišta pronašao tri ručne bombe

U utorak, 12. travnja, u mjestu Vrčin Dol, 59-godišnjak je prilikom čišćenja dvorišta i kuće u kojoj nitko ne živi pronašao tri ručne bombe. Eksplozivna sredstva je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ona su pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Dragovoljna predaja streljiva

U utorak, 12. travnja, na području Pakraca, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima streljivo te dva okvira za automatsku pušku koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija