Utorak, 15 Prosinac 2015 09:34

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dvije teške krađe

U razdoblju 13./14. prosinca, u mjestu Komarovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 50-godišnjaka prilikom čega je otuđio razne predmete.

U istom razdoblju, u mjestu Filipovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je sa drvenih stupova u vlasništvu „Hrvatskih željeznica“ posjekao i otuđio nekoliko tisuća metara bakrene telefonske žice.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Držao životinju bez nadzora

U ponedjeljak, 14. prosinca 2015. godine, oko 18 sati, u Pleternici, na Trgu Zrinskog i Frankopana, pas u vlasništvu 34-godišnjaka koji je bio bez povodca napao je i ugrizao psa kojeg je na povodcu vodio 70-godišnjak. Protiv 34-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Mladić (18) skrivio prometnu nesreću, 50-godišnjak lakše ozlijeđen

U ponedjeljak, 14. prosinca 2015. godine, oko 18.15 sati, u Požegi, u Ulici Kralja Krešimira, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku prilikom čega je prešao na suprotnu traku te udario prednjim lijevim dijelom vozila u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Nissan“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 50-godišnjak. U prometnoj nesreći 50-godišnjak je lakše ozlijeđen a protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija