Četvrtak, 17 Prosinac 2015 10:40

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zapalio se automobil na Trgu Svetog Trojstva

U srijedu, 16. prosinca, oko 9.15 sati, u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, na parkiralištu, uslijed kvara na instalacijama došlo je do samozapaljenja parkiranog osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 40-godišnjak.

Omalovažavao i vrijeđao policijsku službenicu

U srijedu, 16. prosinca, oko 13 sati, u Požegi, u Županijskoj ulici, 31-godišnjak je prilikom procesuiranja prometnog prekršaja omalovažavao i vrijeđao policijsku službenicu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nije držao potreban razmak pa udario u auto ispred sebe

U srijedu, 16. prosinca, oko 16.45 sati, u mjestu Dervišaga, u Ulici Stjepana Radića, 37-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1 promila upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, nije držao potreban razmak s vozilom uslijed čega je prednjim dijelom udario u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 27-godišnjak. Protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Sletio s ceste i udario u betonski ivičnjak

U srijedu, 16. prosinca, oko 18.50 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, 60-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,86 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, sletio je vozilom s kolnika te udario u betonski ivičnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 60-godišnjak je smješten u posebnu prostorije policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: pozega.eu