Subota, 15 Studeni 2014 09:49

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pronašla devet ručni bombi koje su izuzete i slijedi im uništenje

 U petak, 14. studenoga, oko 10 sati, u Donjem Čagliću, u Ulici Roberta Žilija, 56-godišnjakinja je u gospodarskoj zgradi pronašla šest ručnih bombi M-75 i tri ručne bombe M-50 za koje je utvrđeno da su zaostale iz Domovinskog rata. One su izuzete od strane policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu i bit će naknadno uništene.

 Anonimni građaniin Požege predao pištolj i streljivo

U petak, 14. studenoga, na području grada Požege, građanin koji je želio ostati anoniman je predao policijskim službenicima jedan pištolj sa pripadajućim streljivom.

Direktni sudar Renaulta i Volkswagena, lakše ozlijeđene tri osobe

 U petak, 14. studenoga, oko 15.15 sati u Požegi, u Ulici Arslanovci, 44-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka vozilom je prešla na suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim dijelom automobila udarila u prednji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak koji je lakše ozlijeđen kao i 9-godišnjak i 41-godišnjakinja koji su se nalazili s njim u automobilu. Protiv 44-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Zahvatila bankinu i prednjim dijelom Škode udarila u betonski zid

U petak,. 14. studenoga, oko 20.30 sati, u mjestu Blacko, 55-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešla na istočnu putnu bankinu prilikom čega je prednjim dijelom automobila udarila u betonski zid mosta te u prometni znak u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. U prometnoj nesreći 55-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Poljani u Ulici Ljudevita Gaja.

 Kod mladića (20) pronašli marihuanu

 U petak, 14. studenoga, oko 23.50 sati, u Požegi, u Ulici Pavla Radića, policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli manju količinu droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.