Nedjelja, 16 Studeni 2014 09:59

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Izlazio iz dvorišta pa na njega naletio 91-godišnjak Tomosom

 U subotu, 15. studenoga, oko 13.30 sati, u mjestu Trenkovo, u Ulici Vladimira Nazora, 30-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet iz dvorišta a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike prometa prilikom čega je udario prednjim dijelom vozila u desni bočni dio mopeda marke „Tomos“, požeških registarskih oznaka, a kojim je bez zaštitne kacige i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 91-godišnjak. U prometnoj nesreći 91-godišnjak je lakše ozlijeđen a protiv oba vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Sinoć u Saloonu provedena racija

 U nedjelju, 16. studenoga, u vremenu od ponoći do 1 sat, u Požegi, u Mesničkoj ulici, u ugostiteljskom objektu, policijski službenici su proveli raciju prilikom čega su kod 14-godišnjaka pronašli manju količinu droge cannabis marihuane, dok su kod 21-godišnjakinje pronašli tablete „Normabel“ bez liječničke dokumentacije te protiv njih slijedi optužni prijedlog. Također su u lokalu zatekli petero maloljetnika kako konzumiraju alkoholna pića zbog čega protiv vlasnika ugostiteljskog objekta slijedi optužni prijedlog.

 Narušavali javni red i mir

U nedjelju, 16. studenoga, oko 1.30 sati, u Požegi, u Ulici Svetog Roka, u ugostiteljskom objektu, 42-godišnjak je bez ikakvog povoda verbalno i tjelesno napao 39-godišnjakinju nakon čega je razbio dvije čaše i tri pivske flaše a po izlasku iz lokala je stolicu sa terase kroz otvorena vrata bacio u ugostiteljski objekt. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 U nedjelju, 16. studenoga, oko 3.15 sati, u Grabarju, u Ulici Kralja Tomislava, u vatrogasnom domu i ispred njega, verbalno su se i tjelesno sukobili 24-godišnjak (1,95 g/kg), 29-godišnjakinja i 31-godišnjak (0,78 g/kg) zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog.

 Omalovažavao i vrijeđao policijskog službenika

 U nedjelju, 16. studenoga, oko 3.50 sati, u Požegi, nedaleko od raskrižja ulica Arslanovci i Njemačka, 19-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,11 promila, prilikom postupanja vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.