Petak, 14 Studeni 2014 15:26

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pronašao ručni bacač iz Domovinskog rata

 U četvrtak 13. studenoga, u šumskom predjelu nedaleko od mjesta Brusnik, 67-godišnjak je pronašao jedan ručni bacač 64 mm, M-80 za kojeg je utvrđeno da je zaostao iz Domovinskog rata. Eksplozivno sredstvo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i ono će naknadno biti uništeno.

 Udario u parkirano vozilo i napustio mjesto događaja

 U razdoblju 12./13. studenoga, u vremenu od 8 do 6.30 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 56-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

 Provaljeno u kiosk

U razdoblju 12./13. studenoga, u Jakšiću, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba prilikom čega je otuđio cigarete i alkoholna pića. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Ukraden mobitel 20-godišnjakinji, policija traga za počiniteljem

 U četvrtak, 13. studenoga, oko 2 sata, u Požegi, u Cehovskoj ulici, u ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel u vlasništvu 20-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.