Četvrtak, 13 Studeni 2014 13:05

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provala u garažu, ukradeni razni predmeti

 U razdoblju od 7. do 12. studenoga, u mjestu Brestovac, u Požeškoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u garažu u vlasništvu 63-godišnjaka prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Pronađen počinitelj koji je provalio u montažnu kućicu kestenjara

 Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 29. do 30. listopada, u Požegi, u Ulici Dr. Franje Tuđmana provalio u montažnu drvenu kućicu u vlasništvu 47-godišnjaka prilikom čega je otuđio prijenosno računalo. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

 Redovno kažnjavan od strane policije zbog vožnje bez vozačke dozvole

 U srijedu 12. studenoga, oko 12 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, poilcijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka zatekli 35-godišnjaka koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te je utvrđeno da je višestruki počinitelj tih prekršaja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tijekom jučerašnjeg dana također je zabilježen jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Oblakovac.