Srijeda, 12 Studeni 2014 12:41

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pokušali provaliti u radni stroj ali bezuspješno

 U razdoblju 10./11. studenoga, u Požegi, u Ulici Šijačka cesta, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Predao streljivo i tri ručne bombe

 U utorak, 11. studenoga, na području grada Požege, 78-godišnjak je policijskim službenicima predao veću količinu streljiva i tri ručne bombe. Eksplozivna sredstva će naknadno biti uništena.

Zbog radova na cesti došlo do prometne nezgode

 U utorak, 11. studenoga, oko 9.10 sati, u Požegi, u Ulici Hrvatskih branitelja, 39-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Nissan“, požeških registarskih oznaka, zaustavio je vozilo poradi radova na cesti te započeo vožnju unatrag prilikom čega se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu uslijed čega je zadnjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 27-godišnjak. Protiv 39-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.