Subota, 08 Studeni 2014 17:31

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vozač autobusa (48) oštetio autobusno stajalište i napustio mjesto događaja

 U petak, 7. studenoga jedan građanin prijavio je da je oštećeno autobusno stajalište u mjestu Trnovac. Policijski službenici utvrdili su da je dan ranije oko 19 sati 48-godišnji vozač autobusa marke „Setra“, požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisnog skretanja u lijevo udario zadnjim desnim bočnim dijelom autobusa u autobusno stajalište i potom napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Protiv 48-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.

Kod mladića (20) pronašli manju količinu marihuane

 U subotu, 8. studenoga, oko 30 minuta nakon ponoći u Požegi u Milke Trnine ulici policijski službenici su kod 20-godišnjaka pronašli manju količinu opojne droge cannabis marihuane zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 Dragovoljna predaja eksplozivnih predmeta

 U petak, 7. studenoga, na području Požege savjestan građanin, koji je zatražio da ostane anoniman, predao je policijskim službenicima veću količinu streljiva raznih kalibara.

PU Požeško slavonska i nadalje poziva sve građane ukoliko još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, ili eksplozivna sredstva da to bez straha od sankcija prijave policiji s napomenom da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje, već da o svojoj nakani predaje obavijeste policiju na broj telefona 192. Nakon prijave policijski službenici u civilnoj odjeći, vozilom bez policijskih obilježja, doći će na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.