Nedjelja, 09 Studeni 2014 11:57

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Potukli se ispred kafića

 U subotu, 8. studenoga, oko 20,40 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici 26-godišnjak je bez ikakvog povoda iz ugostiteljskog objekta izgurao 31-godišnjaka te ga potom tjelesno napao. Protiv 26-godišnjaka slijedi prekršajna prijava.

Za neke je Martinje završilo trežnjenjem u policijskoj stanici

 U subotu, 8. studenoga, oko 21,20 sati u Lipiku u Ulici Matije Gupca 49-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke "Fiat Uno" daruvarskih registarskih oznaka u alkoholizranom stanju  od 2,04 promila. Nekoliko sati kasnije u nedjelju oko 1 sat u Kutjevo zaustavljen je 39-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,82 promila koji je upravljao „VW Škodom“, požeških registarskih oznaka. Nešto kasnije oko 3 sata u mjestu Viškovci zatečen je 21-godišnjak pod utjecajem alkohola koji je prije stjecanja prava na upravljanje vozio neregistrirani „Peugeot“, a oko 3,30 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici 26-godišnjeg vozača „Renaulta Megan“, riječkih registarskih oznaka, kojemu je utvrđena koncentracija alkohola od 2,11 promila.

Svi počinitelji, koji su ugrožavali javni promet jer su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola, smješteni su u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijede prekršajne prijave.