Petak, 07 Studeni 2014 11:11

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Vikao na djelatnicu kafića i vrijeđao policijske službenike

 U četvrtak, 6. studenoga, oko 15.15 sati u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana na terasi ugostiteljskog objekta 41-godišnjak u vidno alkoholiziranom stanju, nezadovoljan što mu djelatnica nije htjela poslužiti alkoholno piće, vikao je i galamio, a prilikom postupanja policijskih službenika omalovažavao ih je i vrijeđao. 41-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

Mladići (19), (20), (21) pijani pjevali i vikali u Kauflandu

U četvrtak, 6. studenoga, oko 19.50 sati u Požegi, u Njemačkoj ulici u trgovačkom centru trojica muškaraca pod utjecajem alkohola starosti 19 (1,14 promila), 20 (1,83 promila) i 21 (1,83 promila) godinu na sav glas su pjevali, vikali i galamili. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja oni su smješteni u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

 Požar je odmah lokaliziran, a sumnja se da je podmetnut

 U četvrtak, 6. studenoga, oko 16.20 sati u mjestu Trenkovo zapalile su se zaštitne ploče postavljene na prozore dvorca baruna Trenka te slijedi utvrđivanje svih okolnosti nastanka požara.