Ponedjeljak, 08 Ožujak 2021 10:26

Dovršena kriminalistička istraživanja provala i prijevare sa mobitelima te krađa

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je dana 27. veljače 2021. u prijepodnevnim satima u mjestu Šeovica, provalio u vikendicu i gospodarsku zgradu u vlasništvu 58-godišnjakinje i otuđio razne predmete nakon čega je porušio i otuđio više stabala bagrema.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“ na način da je u  svibnju 2016. nagovorio 46-godišnjaka s područja Velike da sklopi dva ugovora o pretplati kod tele operatera, što je on i učinio te mu dao mobilne uređaje na korištenje. Budući da 43-godišnjak nije plaćao  račune, 46-godišnjak je dobio ovršne zahtjeve na iznos od preko 22 tisuće kuna.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice kojeg se sumnjiči da je u četvrtak 5. ožujka 2021. u poslijepodnevnim satima u mjestu Blacko, otuđio radni stroj i nekoliko metara kovane ograde u vlasništvu 64-godišnjaka.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požari

U petak 5. ožujka 2021. oko 12 sati u blizini mjesta Brestovac došlo je do požara na livadi te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

U nedjelju 7. ožujka oko 1 sat u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića, zbog neispravno izvedenog dimnjaka došlo je do požara na kući u vlasništvu 63-godišnjaka.