Nedjelja, 07 Ožujak 2021 09:33

Korona party uspio, šteta što organizatori nisu i očistili poprište nego smeće ostavili srednjim školama

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

POŽEGA - Preko društvenih mreža i internet portala najavljen je za sinoć "korona party" na prostoru požeških srednjih škola. Po jutrošnjem izgledu poprišta partyja izgleda da je u potpunosti "uspio" jer po količinama odbačenih i razbijenih boca okupilo se dosta mladih.

No, jutros su već intervenirali i vatrogasci, jer je ostala jedna vatra koja je bila jako blizu čempresa, pa su je ugasili. Intervenirali su i "plastičari" pa na našim fotografijama nećete vidjeti plastične boce koje su pokupljene radi vraćanja i uzimanja naknade za boce. Ostalo je zaista ogromna količina smeća, staklenih boca, jednokratnih čaša.

IMG 6190

Ravnateljice Obrtničke i Poljoprivredno-prehrambene škole doslovno su šokirane količinom smeća, koje je naravno ostalo njima da ga saniraju. Najviše se boje razbijenog stakla, kojega ima i po zelenim površinama pa se netko od učenika može ozlijediti. Pitaju se zar se zbog nečijeg hira da organizira korona party sada njihovi djelatnici moraju angažirati i izvan radnog dana, nedjeljom da čiste za neodgovornim pojedincima kojima je palo na pamet pokazati da i Požega može organizirati okupljanje i korona party kao i Zagreb.

Zatekli smo i policiju koja je provodila očevid i vjerojatno će i oni morati preko  društvenih mreža i portala potražiti organizatore. Najbolje je u svemu prošao obližnji trgovački centar koji radi do 22 sata iz kojega potječe najveći dio alkoholnih i bezalkoholnih pića i ambalaže, ostatak je došao iz obližnjih pečenjarnica i kafića koji su još radili.