Četvrtak, 24 Studeni 2016 12:28

Neumorni umirovljenici nisu odlazili s plesnog podija

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

MATICA UMIROVLJENIKA ŽUPANIJE ORGANIZIRALA TRADICIONALNU KATARINSKU ZABAVU - 

POŽEGA - Uz blagdan Svete Katarine Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije upriličila je u ugostiteljskoj dvorani „Sara Babin Vir“ svoju tradicionalnu Katarinsku zabavu koja je ove godine okupila 180 umirovljenika i umirovljenica.
- Svim Katama, Katarinama i Katicama čestitam imendan sa željama za dobro zdravlje i dug život – kazao je u pozdravnoj riječi Ivan Ronta, novi predsjednik Matice umirovljenika županije, te najavio i nadalje organizaciju ovakvih priredbi među kojima je sada na redu Valentinovska zabava sredinom veljače.
Veseli i neumorni umirovljenici nisu odlazili s plesnog podija, tek ih je svečana večera malo privukla na stolce. Upravo nam nedostaje češće ovakvih zabava i druženja, istakli su svi prisutni. Za sudionike je priređen Ples srca sa vrijednim nagradama, te druge zanimljivosti tako da je druženje potrajalo do kasnih noćnih sati. Plesa, veselih slavonskih kola i pjevanja slavonskih bečaraca bilo je u izobilju, jer se za dobro raspoloženje brinula glazbena skupina „Gold“ pod vodstvom Ivice Kumfa.