Nedjelja, 14 Veljača 2016 21:03

"Ljubav to smo mi"

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRVI POSEGANIN VALENTINOVSKI KONCERT -

POŽEGA - U Gradskom kazalištu Požega, TS Posegana je oduševila brojne Požežane koji su došli na Valentinovski koncert kojeg su kao takvog po prvi puta organizirali. Iznenađenje je za sve bio Igor Delač koji je bio gost večeri, a za mnoge i gost iznenađenja. Od brojnih gostiju u prvom redu su bili i gradonačelnik Vedran Neferović, dogradonačelnik Marijo Pilon i dogradonačelnik Darko Puljašić sa svojim suprugama. 

- Došli smo na ideju da po prvi puta organiziramo Valentinovski koncert pod nazivom Ljubav to smo mi, kako se i naziva naš drugi singl. Uvjereni smo da će se publici svidjeti, a kao gosta iznenađenja pozvali smo našeg prijatelja Igora Delača te Marija Kovačevića koji će svirati na gitari i Mario Ciglenečki na saksofonu. Izvest ćemo dvadesetak pjesama iz ljubavnog repertoara – izjavio je član TS Posegana Ivan Karadža.

Više se niti ne osjećam ovdje u Požegi kao gost. Godinama dolazim ovdje. Požega je uz Osijek vrlo važna za moju karijeru što uvijek ističem. Baš sam ovdje u Požegi na festivalima postigao najveće uspjehe što se ne može zaboraviti. Zato sam i došao na ovaj Valentinovski koncert na kojem ću otpjevati nekoliko skladbi, a pjesma Jedan život malo je to je jedna od možda najjačih ljubavnih pjesama koja će biti i ovdje zastupljena – rekao je Igor Delač.

Medij