Subota, 11 Srpanj 2015 12:35

Vidovci protiv Dervišage povlačili konop

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

VIDOVAČKE VRUĆE NOĆI NA NOĆNIM MALONOGOMETNIM TURNIRIMA -

 VIDOVCI – Poznati su već noćni malonogometni turniri koje organizira NK Vidovci-Dervišaga, po dobroj zabavi, nogometnoj igri, dobrim ćevapima, a ove godine to su još začinili i novom zanimljivošću. naime na prijedlog Antuna Mandića, službenog voditelja i DJ-a svih noćnih turnira organizirano je potezanje užeta između najjačih mještana Vidovaca i Dervišage. Potezalo se dva puta, no oba puta, prvi malo brže, a drugi malo duže, pobijedila je ekipa Vidovčana s 2:0. Revanš slijedi 05. kolovoza kad se noćni turnir održava u Dervišagi i kada će iste ekipe ponovno povlačiti konop.

 Ovo je bio treći ciklus turnira, a za četvrti ciklus koji se održava u petak 15. srpnja Mandić najavljuje novu poslasticu. Pozvane su sve ulice u Vidovcima da pripreme svoje ekipe i okušaju se u povlačenju užeta. Za najbolju ulicu na ovom turniru pripremljene su i nagrade.

 Za malonogometni noćni turnir 3. ciklusa prijavilo se deset ekipa, a u finalnoj utakmici, tamo već iza ponoći najbolja je bila ekipa NK Papuk iz Velike koja je u finalu svladala Baćinu ekipu. Prvaci su dobili pečenog odojka, a drugoplasirani 100 ćevapa. U razigravanju za treće mjesto bolja je bila ekipa Patrioti iz Tekića, koji su u dva dosadašnja ciklusa bili pobjednici, a četvrto mjesto zauzela je ekipa G-5 iz Eminovaca.

Tekst/foto: Vladimir Protić