Srijeda, 08 Srpanj 2015 10:05

Djeca Grada Požege u Baškoj

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

U SKLOPU SOCIJALNOG PROGRAMA -

BAŠKA – Sportski klub Croatia poveo je dvadeset dvoje djece iz socijalnog programa Grada Požege i dječjeg vrtića Cvjetna livada na ljetovanje u Bašku. Po planu i programu ljetovanja, škola plivanja se održavala u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima uz stručno vodstvo učitelja plivanja. Provjerom znanja plivanja uručene su diplome za 17-ero djece koja su položila za plivača.

Djeca u Baškoj posjetila su crkvu sv. Marka, muzej, akvarij, vozili su se djeca grada Požege u Baškojbrodom u Vela Luku te su imali sportske aktivnosti, odbojku na pijesku i mali nogomet.

Djeca Grada Požege izuzetno su zadovoljna provedenim planom i programom ljetovanja i smještajem te osobljem koje je pratilo cijeli program ljetovanja u Baškoj. Roditelji i djeca izrazila su želju za ponovnim dolaskom na ljetovanje i iduće godine u objekat Valis Aurea u Baškoj na otoku Krku.
- To je program koji ide prema potpisanom sporazumu, grad je osigurao boravak za 22-je djece u Baškoj, vjerujem da su svi bili zadovoljni, nitko nije imao nikakvu primjedbu. To je za pohvalu i grad će nastaviti s provođenjem ovog programa za djecu u sklopu socijalnog programa grada Požege – istakao je požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Sportski klub Croatia