Ponedjeljak, 22 Prosinac 2014 15:15

Prikupljeno 30 tisuća kuna za Udrugu Mi

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

HUMANITARNI BOŽIĆNI KONCERT BISERNICE I GRADA POŽEGA

 POŽEGA – Četvrtu godinu za redom članovi tamburaškog sastava Bisernica i njihovi prijatelji oduševili su posjetitelje u Sportskoj dvorani Grabrik, organizirajući humanitarni koncert. Zajedno s Bisernicom više od 1.300 gledatelja odlučilo je tako pomoći rad Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Mi“. Počeli su u maloj dvorani, no ubrzo je interes posjetitelja doveo do toga da se koncert premjesti u veliku sportsku dvoranu, koja je i ovoga puta bila ispunjena, a poseban pljesak dobila je voditeljica Mirna Šimunović, kada je objavila da je prodano ukupno 1.300 ulaznica, pa je uz dodatne priloge sakupljeno ukupno 30 tisuća kuna.

 Nakon uvodnih skladbi koje su izveli TS Bisernica i pozdrava požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića, koji se zahvalio organizatorima, svim izvođačima i naravno brojnim posjetiteljima koji su svojim dolaskom podržali humanu ideju i svojim prilogom pomogli budući rad Udruge Mi. U ime udruge i 68 obitelji članova zahvalio se predsjednik Slavko Đeker.

 Nakon Bisernice na velikoj pozornici nastupili su TS Veličke legende, Zlatna dolina, Posegana, Gentlmeni, Estrada, Rubato, Berny, Bosutski bećari, a božićnim pjesmama završili su svi zajedno pod vodstvom TS Bisernica.