Subota, 01 Studeni 2014 11:07

"Mame za 10" uz pjesmu proslavile drugi rođendan

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PJEVAČKI ZBOR MAME ZA „10“ U OŠ STJEPANA RADIĆ ČAGLIN -

 

 

ČAGLIN - Mame, čija djeca pohađaju OŠ Stjepana Radića Čaglin koje su se prije dvije godine, na prijedlog pedagoginje, okupile u pjevački zbor, proslavile su drugi rođendan zbora. - U ove dvije godine sastav zbora se mijenjao, ali nikada nije prekidao s radom. Probe imaju jednom tjedno u školi, a od početka ih, potpuno besplatno, vodi nastavnik glazbenog odgoja Robert Vojvodić. Kako i same kažu, osim pjevanja, dodatno zadovoljstvo im čini zajedničko druženje i razgovor. Nađe se vremena popričati o svakodnevnim životnim situacijama, djeci, traže se savjeti, razmjenjuju recepti, a nerijetko pjevanje zaslade i kolačima koji su proizvod njihovih vrijednih ruku. Jednom riječju, dio svog slobodnog vremena žele provesti u zajedničkom druženju. To ne čudi, s obzirom na to što u samom mjestu nema previše sadržaja za naše učenike i za njihove roditelje. Nadamo se da će se nešto promijeniti kako bi što više mladih obitelji ostalo u ovom prekrasnom kraju – kaže pedagoginja Ljiljana Đurđević.

 Drage naše mame, čestitamo vam rođendan!
- Hvala na upornosti, na aktivnom sudjelovanju u jednom segmentu života škole! Hvala vam što svojim primjerom pokazujete i dokazujete kako nisu potrebne velike riječi i skupe pripreme, već isključivo dobra volja i suradnja! Hvala što svojoj djeci pokazujete da ništa nije teško kada treba pomoći u prezentiranju naše škole – glasila je zahvala ispred škole.
Osim promjena u sastavu pjevačkog zbora, došlo je i do promjene na čelu škole. Nakon što je Ljubica Kovačević otišla u zasluženu mirovinu, za ravnateljicu je izabrana gospođa Slađana Švajda. Tako je proslavi 2. rođendana nazočila sadašnja ravnateljica Slađana Švajda.
- Veselimo se vašim novim nastupima i, naravno, očekujemo djelovanje zbora još mnogo godina i da rođendane obilježavate s dvije znamenke – istakla je ravnateljica Švajda.