Subota, 08 Veljača 2014 16:58

Potpisali izdavački ugovor sa Croatia Records

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

NOVI USPJEH ČLANOVA TAMBURAŠKOG SASTAVA POSEGANA  -

KUTJEVO – Tamburaši sada već kultnog tamburaškog sastava Posegana iz Požege u izložbenoj dvorani i kušaonici vina također kultnog kutjevačkog vinara Krauthakera potpisali su izdavački ugovor s najvećom hrvatskom izdavačkom kućom Croatia Records. Uz čašicu vrhunskih vina tamburaši Posegane tako si otvaraju širom vrata u glazbenom svijetu, u kojega su skromno stupili prije nekoliko godina, a svoj uspon okrunili hitom s prošlogodišnjeg požeškog festivala „Doživotno tvoj“ koja je u kratkom vremenu postala hit i vrti se na brojnim radio postajama, a spot na glazbenim televizijama.
- Evo ova nas je pjesma malo izdigla u popularnost, drago nam je što su u Croatia Recordsu prepoznali naš trud i rad, te nam omogućili da se pjesma izda i kao singl. Mi smo to prihvatili, a odmah smo pripremili novu pjesmu koju posvećujemo svima za Valentinovo. Pjesmu je napisala poznata voditeljica Uršula Tolj, glazbu Marko Tomašević s kojim uspješno surađujemo i do sada, uz aranžman našeg Požežanina Zvjezdana Marjanovića. U planu je i spot kojega ćemo promovirati početkom ožujka, radimo dalje punom parom, nema stajanja za nas – istakao je Josip Ralašić, basista u Posegani.
- U ime Croatia Recordsa moram reći da sam počašćena što sam ovdje u Kutjevu i što smo dobili priliku surađivati s jako simpatičnim i dragim dečkima iz požeškog sastava Posegana. Njihova skladba „Doživotno tvoj“ je zaista zabilježila popriličan uspjeh, što kod gledatelja na CMC televizije, što kod slušatelja u brojnim emisijama tamburaške glazbe na radio postajama i jako mi je drago da smo kao diskografska kuća, koja okuplja najviše tamburaških sastava u regiji, uspjeli potpisati ugovor sa njima. Optimistični smo glede buduće suradnje i promovirati njihove nove hitove i pjesme. Mislim da dečki zaista imaju velikih potencijala, vidim da ih publika strašno voli i vjerujem da ćemo suradnju nastaviti na obostrano zadovoljstvo – rekla je Iva Vianello, asistentica u marketingu Croatia Records, koja je zadovoljna već drugim snimljenim singlom s kojim će se ovaj puta na vrijeme uključiti, jer su s prvom pjesmom krenuli sami. Očekuje da nadmaše taj uspjeh i da potvrde da su napravili dobar posao. (AGM Kruna)