Petak, 07 Veljača 2014 09:45

Mjesec Ljubavi

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

PROMO ČLANAK
 
Stiskanje u sjedalima za zaljubljene i gledanje filma u zagrljaju voljene osobe ove je veljače još romantičnije zahvaljujući CineStarovom MJESECU LJUBAVI koji se povodom Valentinova održava u svim CineStar kinima od 6. veljače do 5. ožujka.
Tom prigodom CineStar je pripremio originalan, zabavan i totalno filmski LJUBAVNI PAKET ZA DVOJE kojeg od 6. veljače možete potražiti na blagajnama CineStara te prekrasne naslove u kojima će zasigurno uživati brojni parovi.
Ove godine, stoga, ne trebate razmišljati previše o poklonu za Valentinovo, jer LJUBAVNI PAKET ZA DVOJE uključuje 2 kupona-ulaznice za filmove u 2D, ljubavni meni (velike kokice, 2 x srednje piće 0,5l) te ljubavni DVD poklon, a cijena je prigodna: 99 kuna. Kuponi se mogu iskoristiti od 6.2. do 31.12.2014.
A od pomno izabranih kinonaslova svatko će tijekom MJESECA LJUBAVI zasigurno naći svoju idealnu kombinaciju romanse, fantazije i akcije:
 
13.2. BESKRAJNA LJUBAV
Nema ničeg snažnijeg niti uzbudljivijeg od prve ljubavi. To je bezvremenska tema o kojoj je pisao još i Shakespeare, a koja je i danas suvremena jer predstavlja prekretnicu u životu svakog čovjeka, u svakoj generaciji.
U filmu BESKRAJNA LJUBAV Alex Pettyfer je karizmatični David Elliot, sin automehaničara, a Gabriella Wilde Jade Butterfield, djevojka iz visokog društva. Njihove međusobne simpatije pretvaraju se u ljubavnu vezu koju njihovi roditelji pokušavaju spriječiti, a iako se između njih nalazi dubok jaz klasnih razlika, gravitacijska sila koja ih privlači ne može se poreći niti zaustaviti.
 
13.2. ZIMSKA PRIČA
ZIMSKA PRIČA najnoviji je filma oskarovca Akive Goldsmana (Genijalni um, Da Vincijev kod, Gospodin i gospođa Smith…) s prvoklasnom glumačkom ekipom o vjeri u čudo, isprepletenim sudbinama te vječnoj borbi dobra i zla. Colin Farrell u potpuno drugačijoj ulozi od svih dosadašnjih zaljubit će se u prelijepu Jessicu Brown Findley, a u njihovu ljubav, namjerno ili slučajno, bit će upleteni i Jennifer Connelly, Russell Crowe te Will Smith.
 
20.2. POMPEJI
Romansa, avantura i prirodna katastrofa kataklizmičkih razmjera najbolje opisuju film POMPEJI čija je radnja smještena u 79. godinu. Rob po imenu Milo (Kit Harington) nepobjedivi je gladijator koji se, dok Vezuv eruptira i izbacuje bujice užarene lave, mora izboriti za odlazak iz arene kako bi spasio voljenu Cassiu (Emily Browning), prelijepu kćer bogatog trgovca koja je protiv volje zaručena za pokvarenog rimskog senatora.
 
27.2. LJEPOTICA I ZVIJER

1720. nakon kalvarije svojih brodova, financijski uništen trgovac preseli se na selo sa šestero djece, od kojih je najmlađe Ljepotica- vesela i ljupka djevojčica. Jednog dana, tijekom napornog putovanja, trgovac zaluta na čarobno imanje Zvijeri koja ga osudi na smrt zbog krađe ruže.
Osjećajući odgovornost za strašnu sudbu koja je snašla njezinu obitelj, Ljepotica se odluči žrtvovati umjesto oca.
U dvorcu Zvijeri Ljepoticu ne čeka smrt, nego čudan život u kojemu se tre¬nuci mašte izmjenjuju s veseljem i sjetom, jer svake se večeri Ljepotica i Zvijer druže.
U filmu LJEPOTICA I ZVIJER glume: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussollier i Eduardo Noriega.
 
Više informacija o MJESECU LJUBAVI i LJUBAVNOM PAKETU ZA DVOJE potražite na:http://www.blitz-cinestar.hr/mjesec-ljubavi-u-cinestaru-4517