Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 13:18

Najljepšu marku izdvoji, vrijednu nagradu osvoji!

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

ZAGREB, 25. ožujka 2024. – Hrvatska pošta već 27 godina organizira izbor najljepšeg izdanja poštanske marke čime promiče važnost filatelije kao dijela kulturne baštine te potiče ljude da se upuste u istraživanje i uživanje u šarolikosti dizajna poštanskih marki. Ljubitelji poštanskih maraka, kao i oni koji će to tek postati, u ovogodišnjem natječaju mogu birati između 40 prigodnih izdanja poštanskih maraka i blokova izdanih 2023.

Poštanska marka povodom uvođenja nove hrvatske valute, znameniti Hrvati, Hrvatska fauna, svetišta, borba protiv klimatskih promjena pa sve do poznatih Playstation junaka i kriptomarkes omiljenim profesorom Baltazarom, samo su neki od motiva koji krase prošlogodišnja izdanja među kojima će i oni najzahtjevniji pronaći svog favorita.

Za vama najljepše izdanje možete glasati od 25. ožujka do 30. travnja 2024., slanjem glasačkog listića putem pošte ili digitalno, na internetskim stranicama Hrvatske pošte.

Glasanjem putemglasačkih listića sudjelujete u nagradnoj igri Najljepšu marku izdvoji, vrijednu nagradu osvoji! u kojoj će deset najsretnijihosvojiti vrijedne filatelističke nagrade. Glasački listić dostupan je u svim poštanskim uredima i na posta.hr.

Popunjene listiće možete poslati do 30. travnja 2024. na adresu:

HP – Hrvatska pošta d.d.

„Najljepša poštanska marka“

Poštanska ulica 9

p.p. 514

10410 Velika Gorica

Rezultati nagradne igre bit će objavljeni 21. svibnja 2024. na posta.hr – sretno svima!