Utorak, 28 Ožujak 2023 10:42

Područna škola Biškupci u finalu natječaja za opremu školske kuhinje - pomozite svojim glasom

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

VELIKA - Javljamo se iz biškupačke škole gdje djeca zdravu hranu jesti vole. Al' kuhanog ni za lijek nema, stoga vas za hitnu pomoć mole! Kuhinja je naša pusta, trošna i mala, na ovih je par metuzalema ni kriva ni dužna spala! Sedamdesetogodišnji starac kredenc i pedesetogodišnji gospodin stol ovoj su jadnoj kuhinji već dali svoj obol! Pogledajte stare štednjake, ocvala mušketira dva i oni su svoje dali, to već svatko zna. A kada padne kiša i zidovi plaču, nikom nije draga a dosadna vlaga! Kuhinju nam opremite, novi život joj udahnite! Opremite nas velikim hladnjakom s ugrađenom ledenicom, novim sudoperom i perilicom i većim štednjakom s pećnicom. Velik lonac za slasna variva dobro bi nam došao, kao i ormar za posuđe u kojemu bi udobno živio. Sanirajte zidove da nam više ne vlaže! Uzmite to u obzir i imajte sluha jer mi ne tražimo opremanje kuhinje u kojoj se već kuha! Škola nam je stara 23 godine, a jela kuhanog NIKAD vidjela nije!

Podjelom poveznice i svojim glasovanjem podržite veličku školu koja je jedina iz Požeško-slavonske županije u finalu Podravkinog natječaja za opremanje školskih kuhinja! U utrci smo za 3. mjesto koje nam donosi opremanje školske kuhinje u Područnoj školi Biškupci! Svaki nam je glas iznimno bitan!

 
 
 Pomozi nam da dobre vijesti, stignu do dobrih ljudi diljem zemlje. Podijeli stranicu sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli dati svoj glas za ovu školu - mole iz škole.