Četvrtak, 29 Prosinac 2022 15:12

Ninina čarobna Shhhuma podno Papuka: Jedinstvena lokacija za bajkoviti doček Nove godine

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Ninina čarobna Shhhuma je najveći advent Požeško-slavonske županije na kojem vlada prava blagdanska idila, a samo nekoliko dana je preostalo do onoga što ovaj čarobni advent čini još posebnijim - doček Nove godine u podne, kako bi i oni najmlađi mogli iskusiti čari dočeka. Na Staru godinu posjetitelje očekuje višesatna zabava uz grupu Feminem i Liberto band. Simbolično, tisuće šarenih balona koji predstavljaju novogodišnje želje bit će pušteni u nebo - točno u podne. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a program će trajati od 10 do 16 sati.

Fotografija 26Repriza Nove godine uz Tamburaški sastav Merak održat će se u nedjelju, 1. prosinca. Mališani će moći uživati na zabavi s maskotama i druženju s Djedom Božićnjakom, ali i ostaloj impresivnoj ponudi koju dječja zona zabave u Nininoj čarobnoj Shhhumi nudi onim najmlađima. Osim novogodišnjeg zabavnog programa, posjetitelji mogu kušati delicije Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatni Papuk koje advent nudi od samoga početka, s naglaskom na blagdanske specijalitete napravljene prema tradicionalnim receptima. Sarma u lepinji, šunka i kobasice od crne svinje, najveće motaj-smotaj palačinke, vrhunska vina lokalnih vinara ili domaći gin – samo su neki od izvornih okusa široke gastronomske ponude koja se može pronaći na ovom čarobnom mjestu. Vodilo se računa o najsitnijem detalju kako bi cijela obitelj mogla doživjeti novogodišnju čaroliju podno Papuka.

Impresivna gastronomska ponuda, bogati i zabavni program za sve posjetitelje neovisno o dobi, klizalište od preko 240 m2 otvoreno svaki dan samo su dio bogatog sadržaja koji advent nudi, a blagdanskom i jedinstvenom ugođaju zasigurno doprinosi više od 200 tisuća lampica koje krase Nininu čarobnu Shhhumu. Posebnosti adventa nesumnjivo doprinosi i njegova pomalo neobična lokacija, u prostoru Aquaparka Shhhuma u idličnom okruženju Parka prirode Papuk u Velikoj.

Posjetitelji koji sa svojim najmilijima žele započeti Novu godinu stvarajući neprocjenjive uspomene u Zlatnoj Slavoniji, mogu posjetiti Nininu čarobnu Shhhumu koja je otvorena do 6. siječnja 2023. kada će nastupati Slavonia band, a oni najmlađi moći će pokazati svoje plesno umijeće u disku na ledu.

 

Program Ninine čarobne Shhhume: www.shhhuma.com

Više informacija na: www.visitslavonia.hr i www.zlatni-papuk.hr