Ponedjeljak, 12 Prosinac 2022 11:10

"Prilika za sve" u požeškoj OŠ Julija Kempfa

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Po 8. puta održana je prodajna izložba učeničkih radova nastalih u projektu "Prilika za sve". Projekt je to koji se provodi sa učenicima posebnih odjela, odgojno - obrazovnih skupina, razredne i predmetne nastave kojih na OŠ Julija Kempfa ima 91, a cijelu ovu školsku godinu pripremali su brojne predmete za prodajnu izložbu.

 - Presretni smo što se ovaj naš projekt održao ovih osam godina, što vidimo da raste iz godine u godinu, da je sve veći i da ga prihvaća sve veći broj naših posjetitelja, učenika, učitelja i roditelja. Danas su nam ovdje gosti učenici i učitelji iz sve četiri osnovne škole u Požegi. "Prilika za sve" je stvarno prilika za sve nas - istakla je na početku ravnateljica Kornelija Sabljak.

Sve učenike i učitelje, posebno učenike koji su sudjelovali u projektu pozdravili su pročelnica odjela za društvene djelatnosti grada Požege Maja Petrović i zamjenik županice požeško-slavonske Ferdinand Troha. Dali su podršku ovom projektu i pohvale za rad s učenicima s posebnim potrebama.

Razredna odjeljenja pripremila su za svoje kolege učenike kratke kulturno zabavne točke a sve su uveličali i učenici Glazbene škole požega predvođeni prof. Alenom Botički, koji su izveli nekoliko božićnih napjeva.

Na brojnim štandovima izloženi su radovi učenika koji su se mogli izabrati uz dobrovoljni prilog za nove projekte koji slijede u posebnim odjeljenjima OŠ Julija Kempfa.