Ponedjeljak, 05 Prosinac 2022 16:10

Čarobni advent podno Papuka otvara svoja vrata na blagdan svetog Nikole

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

U Velikoj će zasjati najposebnija blagdanska priča – Ninina čarobna Shhhuma – u kojoj će od 6. prosinca 2022. do 6. siječnja 2023. posjetitelji uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, klizalištu, glazbenim večerima i zabavnom programu, a sve to na samom ulazu u Park prirode Papuk.

Zimska idila u bajkovito ukrašenom Aquaparku Shhhuma započet će svečanim paljenjem lampica i puštanjem lampiona na blagdan svetog Nikole u utorak 6. prosinca, što će označiti početak novog, ali istom toplinom pripremljenog doživljaja najljepšeg doba godine u TZ Zlatnom Papuku i Zlatnoj Slavoniji.

Drugu godinu za redom, mjesec dana zimske i blagdanske radosti u Nininoj čarobnoj Shhhumi pružit će posebno osmišljena i proširena zona zabave u kojoj će najmlađi moći uživati u klizalištu i bogatom programu za djecu – nastupima, animacijama, druženju s Djedom Mrazom i dočeku Nove godine u podne uz simbolično puštanje balona.

Ovaj advent upotpunit će i izvrsna gastronomija i delicije lokalnih proizvođača, OPG-ova i ugostitelja s područja Zlatne Slavonije. Posjetitelji Ninine čarobne Shhhume moći će kušati domaće proizvode, vrhunska vina i džinove, ali i izvrsne specijalitete i slastice u više od 20 gastro kućica. Bogatu ponudu domaćih i autohtonih specijaliteta, upotpunit će klasične slatke i slane blagdanske delicije.

Mjesec dana punih čari adventa, zimskih radosti i nezaboravnih uspomena očekuju sve posjetitelje Ninine čarobne Shhhume, ali i čitave Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka.

Program Ninine čarobne Shhhume: www.shhhuma.com

Više informacija na: www.visitslavonia.hr i www.zlatni-papuk.hr