Subota, 14 Kolovoz 2021 09:29

Zlatni Papuk postao prava hit destinacija ovogodišnje sezone

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Područje Zlatnog Papuka posljednjih godina postaje prava hit destinacija. Dok su u gradu vrućine, u Zlatnom Papuku šume, potoci i slapovi osiguravaju uvijek ugodnu temperaturu. Osim prirodnim, povijesnim i kulturnim znamenitostima, to područje privlači prilikama za aktivan odmor te mir i opuštanje na kontinentu.

Bicikliranje na PapukuTako se na području Zlatnog Papuka uživati može u prvom aquaparku u Slavoniji - Shhhuma Aquaparku. Smješten u srcu Parka prirode Papuk donosi priliku za cjelodnevnu zabavu u šest bazena, tri tobogana, dječjem vodenom tornju i prskalištu te restoranima i barovima. „Iznimno nam je drago da se područje TZ Zlatni Papuk predstavlja u pravom sjetlu i da naši gosti osim vrhunskog smještaja sad imaju i aquapark. Drago nam je da možemo najaviti i nove projekte, manifestacije i smještajne kapacitete kojim će naše područje osigurati kvalitetan odmor posjetiteljima koji traže moderan tip kontinentalnog turizma“, rekao je Tomislav Galić, direktor TZ Zlatni Papuk.Planinarenje Papukom

Komfor vrhunski opremljenih vila nadopunjuje ambijent zaštićene prirode. Smještene u Novom Zvečevu na 483 metra nadomorske visine okružene Parkom prirode Papuk, Vile Montis Aurea, Villa Vinka i Kuća za odmor Papuk opremljene su wellnessom s jacuzzijem te sunom, kao i unutarnjim i vanjskim bazenima, dječjim igralištima, biciklima i mnogim drugim sadržajima koji će upotpuniti svaki grupni ili obiteljski odmor. Jednaki komfor kao moderne vile pružaju i Vallirea u Kaptolu, Kuća za odmor Slavonka u Alilovcima te Rustikalna kuća za odmor Larva u Trenkovu, uređene u tradicionalnom rustikalnom slavonskom stilu, s velikim okućnicama i pravim slavonskim ugođajem.

Slap Skakavac na Jankovcu

Moderan interijer ili pak ugodna rustikalna atmosfera izvrsno će upotpuniti netaknutu prirodu najljepše slavonske planine koja obiluje označenim planinarskim stazama, biciklističkim rutama, prekrasnim vidikovcima i mnogim drugim aktivnostima poput adrenalinskog parka i sportskog penjanja na stijenama koji će pružit jedinstveno iskustvo onima željnima aktivnog odmora.