Srijeda, 17 Veljača 2021 11:47

Online natjecanja za plesače kao poklon Plesnog studija Marine Mihelčić

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

POŽEGA - Iako razdvojeni od svojih plesača u Plesnom studiju Marine Mihelčić trude se pronaći načina za povezivanje. Tako su za njih organizirali dva online natjecanja, a glavni pokretač i organizator natjecanja, koja su bila poklon studija svoj djeci koja se žele pridružiti, bila je trenerica Nataša Ledić. Prvo je bilo BEST DANCE SOLO CHALLENGE sa više od 40 prijavljenih sola u raznim plesnim disciplinama od najmlađih sa 3 godine do onih najstarijih sa 17 godina.

Bile su to plesačice iz više plesnih klubova : PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ, PLESNI KLUB BOA, PLESNI KLUB DOLCE I PLESNA SEKCIJA CVJETIĆI GLAZBE, a bilo je i djevojčica koje plešu samostalno i tek se žele priključiti nekom plesnom klubu.

- Preko zoom platforme smo zajedno pregledali sola te ih ocijenili. Bilo je to divno, napokon toliko energije i ljepote koju ste stvorili online. Veliko hvala trenerici Marijani Verčej koja nam je pomogla u odabiru najboljih. Svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje, a pobjednici i medalje. Poklon je to našeg plesnog studija ovoj vrijednoj djeci koja uporno vježbaju tri puta tjedno preko zoom platforme što nije nimalo lako i zaslužuje pohvalu – istaknula je Marina Mihelčić.

petra gatiUz plesno online natjecanje tu je bio i BEST DANCE PHOTO CHALLENGE. Ovdje su roditelji i djeca sami bili zaduženi za broj glasova koji će njihova plesna fotografija osvojiti, a glasalo se 10 dana. Najveći broj glasova osvojila je fotografija Martine Denon.

Stručan sud dala je i fotografkinja Kristina Kovačević iz FOTO STUDIO Z, a odlučila se za sliku Petre Gati koja je osvojila posebnu nagradu.

- Najbolji u ovom izazovu su osvojili besplatnu mjesečnu članarinu i pehar. I ovo je bilo jedno novo i prekrasno iskustvo – dodala je Mihelčić.