Subota, 05 Prosinac 2020 10:29

Superheraw za junake i Shapello za šape inovativni su proizvodi iz projekta „Startaj Hrvatska”

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

SPAR Hrvatska i Nova TV jedinstvenim projektom „Startaj Hrvatska“ pomažu hrvatskim poduzetnicima i startupovima u plasmanu njihovih proizvoda na police velikog trgovačkog lanca. Udruženim snagama ovim su projektom za osmero hrvatskih poduzetnika osigurali priliku da ispričaju svoju poduzetničku priču i predstave vlastite proizvode. Među njima su Mary Novosel iz Kloštra Ivanića i Tijana Božović Galjanović iz Opatije.

Tijana Božović Galjanović osmislila je Superheraw, brand bio snack pločica od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. Svoju supermoć Superheraw pločice pronalaze u činjenici da u njima nema glutena i rafiniranog šećera, nego su 100% veganske i ručno rađene. Superheraw snack pločice nastale su kroz Tijaninu potragu za zdravim slatkišem, nakon što se morala uhvatiti u koštac sa snažnim alergijama na hranu svoga sina. Kako ga nije htjela zakinuti za najslađi dio djetinjstva, isprobavala je recepte tražeći zdrav i hranjiv slatkiš.

11

Mary Novosel se odlučila na stvaranje nježne i potpuno prirodne aktivne formule proizvoda za njegu i čišćenje kućnih ljubimaca koju je, simbolično, nazvala Shapello. Povod su bile alergije njene mješanke Lune, ali i činjenica da na tržištu nije bilo adekvatnog i jedinstvenog rješenja za Lunine probleme. Mary se odlučila posvetiti istraživanju savršene formule, a osim Luninih „psećih” problema, dodatni poticaj joj je bila i ranija odluka da ubrzan i stresan tempo novinarskog zanimanja zamijeni s onime što ju je oduvijek uistinu ispunjavalo - biljnim kozmetičkim pripravcima. Proizvod ne sadrži sulfate, parabene te umjetna bojila i mirise, nije testiran na životinjama i veganski je, a dolazi u dvije verzije – kao Shapello kruti šampon u obliku šapice i Shapello tekući šampon. Baza šampona potpuno je prirodna te sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen koji dubinski čiste i detoksiciraju. Eterično ulje čajevca, poznato po antibakterijskim svojstvima, proizvodu daje i specifičan miris po svježe pokošenoj travi.

111

Tijana Božović Galjanović i Mary Novosel imali su podršku stručnog tima SPAR-a koji im je pomagao ostvariti njihove snove. Zahvaljujući tome, Superheraw i Shapello možete kupiti u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Osim Tijane i Mary, priliku da ispričaju svoju poduzetničku priču te plasiraju svoj proizvod na police velikog trgovačkog lanca uz pomoć SPAR-a Hrvatska dobilo je još šest drugih poduzetnika. Njihove zanimljive životne i poduzetničke priče i dalje pratite subotom popodne na Novoj TV.