Banner 750x94 bilburger

bilburger

Breadcrumbs

Utorak, 23 Srpanj 2019 09:56

Kutjevačko ljeto mladih od 26. srpnja

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

KUTJEVO - Kutjevačka udruga mladih neprofitna je organizacija koja ima za cilj promicanje humanosti, zajedništva i važnosti dobrih odnosa djece i mladih, promicanje Grada Kutjeva i vrijednosti kutjevačkog kraja.

- Udruga postoji od rujna 2018. te broji 52 člana. Iza nas je uspješna organizacija izložbe fotografija Marka Iličića, sudjelovanje u dvjema manifestacijama u organizaciji Grada Kutjeva te smo suorganizatori Adventa u Kutjevu. Osim toga nudimo i besplatne instrukcije školarcima s područja Grada te trenutno imamo nekoliko stalnih korisnika – ističe Ana Helena Galić, predsjednica Udruge.

Krajem srpnja i početkom kolovoza udruga mladih organizirat će 1. Kutjevačko ljeto mladih s namjerom da takav događaj bude jedinstven i prepoznatljiv, a da ujedno postane i tradicija. U sklopu Kutjevačkog ljeta mladih 26. srpnja organiziraju prvo kino pod zvijezdama na lokaciji Vile Vinkomir, a 27. srpnja roštiljadu u na stadionu NK Kutjevo uz zabavni program (DJ). Vikend nakon toga, 3. kolovoza, organiziramo malonogometni turnir na stadionu NK Kutjevo.

- Svrha je navedene manifestacije pronalazak i opremanje prostorija Udruge kako bismo uspješnije i djelotvornije provodili ideje naših članova te pridonosili povećanju kvalitete života mladih na našem području. Ovim Vas putem pozivamo da svojim dolaskom na Kutjevačko ljeto mladih podržite rad naše Udruge. Uz turnir, i roštiljada je natjecateljskog tipa pa okupite ekipu i prijavite se! Prijaviti se možete na 099/7882-482 (Matija) i 099/6771-757 (Marija Elena). Sve novosti i informacije o navedenim događajima možete pratiti i na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/kutjevackaum/. Kontaktirati nas možete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na broj 091/3903-210 – dodaje Galić.