Breadcrumbs

Petak, 19 Listopad 2012 13:02

Za kruh i plodove zemlje

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

DJEČJI VRTIĆ SV. LEOPOLDA MANDIĆA ZAHVALIO -

POŽEGA – Obilježavajući Dan kruha i zahvaljujući se za plodove zemlje djeca i odgojiteljice Dječjeg vrtića sv. Leopold Mandić pripremili su za roditelje priredbu. Odgojne skupine manje i veće djece vrtićkog uzrasta i Montesori skupine izvele su niz plesnih točaka uz pjesmu, recitacija i igrokaza na temu kruha i plodova zemlje.

- Mi smo danas svečano proslavili dane kruha i dane zahvalnosti za plodove zemlje, a za svoje roditelje i goste priredili smo prigodan program, sastavljen od igrica, brojalica, recitacija pjesama, plesa, o svemu što dozrijeva u jesen. Što je karakteristično za jesen, za sve plodove i izrazili svoju zahvalnost dragom Bogu za te darove. Mame, bake i odgojiteljice su sa djecom danima pripremali i pekli kolačiće, kiflice a to sve danas prinijeli na zajednički stol. Danas su ovdje izloženi svi pekarski krušni proizvodi, kolači, ali i voće i povrće, šumski proizvodi i sve što nam bogat5a jesen donosi – istakla je Ružica Franić, ravnateljica dječjeg vrtića.

Nakon prigodnog programa Jozo Jurić, župnik župe sv. Leopolda Mandića posvetio je sve prisutne i svu hranu na zajedničkom stolu nakon čega su djeca zajedno s roditeljima blagovali.