Četvrtak, 18 Listopad 2012 08:50

Natjecali se u sedam disciplina

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

“LINO VIŠEBOJAC“ U OSNOVNOJ ŠKOLI ANTUNA KANIŽIĆA - 

POŽEGA - Osnovna škola Antuna Kanižlića iz Požege bila je domaćinom dječje zabavne sportske priredbe "Lino višebojac" na kojoj su učenici pokazali svoje umijeće u sedam sportskih disciplina. Učenici višebojci natjecali su se u trčanju na kratke staze, pucanju slobodnih u košarci, pucanju penala u nogometu, pucanju sedmeraca u rukometu, skoku u dalj s mjesta, utrci u vrećama i potezanju užeta ekipa.

PA113677U Sportskoj dvorani Grabrik učenike su obradovali i gosti sportaši s kojima su se družili - Ivan Tomečak nogometaš iz Dinama te Ivan Horvat skakač s motkom, inače član Atletskog kluba iz Osijeka.

Ističući kako je sretan što je Kanižlićeva škola domaćinom ove zanimljive zabavne sportske priredbe okupljene je učenike i goste pozdravio ravnatelj škole Zlatko Jakobović dodajući kako škola čini sve da učenicima osigura što kvalitetnije uvijete za bavljenje sportom, a natjecanje je otvorio savjetnik gradonačelnika Požege, Ivan Čolak.

Zahvaljujući "Lini višebojcu" čiji je cilj između ostaloga i promoviranje sporta pojedini će učenici ostvariti svoje sportske snove, jer ukupni pobjednici "Line višebojca" imaju pravo izabrati sportski događaj u Europi kojega žele posjetiti. Svima ostalima ovo će današnje sportsko okupljanje zasigurno ostati u sjećanju po bučnom navijanju, jakom vrisku i dobrom druženju uz Lino maskotu. (V.Re.)

Najbolji literarni uradak pročitala je Nikolina Vranić, učenica 8. razreda na temu "Svijet po tvome".
Katarina Savanović proglašena je najboljom maskom,  a ukupni pobjednici bili su Tara Stipanović, 6. razred i Matej Karača, 5. razred.