Četvrtak, 14 Studeni 2013 16:40

Pobjeda boljih Osječanki

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

RUKOMET ŽENE: 3. HRL istok – 6. kolo  -

POŽEGA – OSIJEK 2         23:33 (11:18)

POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 50. Suci Degmečić i Hrastović (oba Vrpolje).

POŽEGA: Pujić, Bošković 9, Šarić, L. Mijić, M. Mijić 3, Perak, Galić, Miličević 8, Božić 1, Smoljo, Majstorović 1, Jakić 1. Trener Hrvoje Jurković.

OSIJEK 2: Stevanović, Perković 5, Putnik, Guskić 10, Granat 3, Ilić 2, Anić 2, Zubac, Šijaković 5, Nađ 4, Liović, Vukušić, Kasač 2. Trener Denis Kasun.

Rukometašice Požege se nisu uspjele uspješno suprotstaviti drugoj ekipi ŽRK Osijeka u 6. kolu prvenstva. Požežanke su samo u otvaranju utakmice bile uspješnije od gošći, kada su u 4. minuti imale vodstvo od 3:1. Nakon toga gošće preuzimaju igru u svoje ruke i rezultat se vrlo brzo mijenjao u njihovu korist, da bi prvo poluvrijeme završilo rezultatom 18:11 za Osijek. U drugom poluvremenu gošće i dalje igraju bolje i ne dozvoljavaju igračicama Požege da se približe na više od sedam pogodaka zaostatka, iako je trener Kasun dao priliku svim igračima da odrade određenu minutažu. Na kraju pobjeda Osijeka je potpuno zaslužena i mogla je biti izražena i većim omjerom. Kod igračica Požege su se istakle Josipa Bošković s 9 pogodaka i Danijela Miličević s 8, a kod gošći prvo ime je bila Ivona Guskić s postignutih 10 pogodaka.