Ponedjeljak, 19 Kolovoz 2024 09:23

Odličan dan za džudaše Judo kluba Slavonac na Međunarodnom turniru u Prnjavoru

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

PRNJAVOR / BiH - Judo klub Slavonac nastupio je 17.8.2024. s 8 džudaša na Međunarodnom judo turniru „Mala Evropa“ u Prnjavoru te su se svi okitili medaljama. Na turniru je sudjelovalo oko 400 natjecatelja iz 57 klubova koji su predstavljali 13 država.

3

Iva Čančar, Ivona Švajda i Lana Knaus i na ovom turniru pokazuju dominaciju u svojim kategorijama i svaka ostvaruje po tri pobjede, te osvajaju zlatne medalje. Iva i Lana su proglašene i najboljim natjecateljicama u svom uzrastu. Nakon odlično odrađenih borbi i poraza u finalu srebrne medalje osvajaju Nemanja Đukić i Filip Matošić. Ništa manje uspješni nisu bili Ema Blagojević, Rafael Ćosić i Ivano Bošnjak koji također pokazuju kako ni ljetna pauza od treniranja nije bila prepreka za osvajanje medalja, te osvajaju brončane medalje.

6

 

  - Nakon jako uspješnog natjecateljskog dana, džudaši su zaslužno imali jedan dan za zabavu na bazenima nakon čega su se u pratnji trenera i dvojice očeva, Romana Knausa i Gorana Blagojevića, uputili u Sarajevo. Tamo će sudjelovati u trodnevnom judo kampu, te odraditi ukupno šest treninga pod vodstvom uspješnih džudaša, stjecati nova znanja i vještine, ali i stvarati nova poznanstva s vršnjacima - istakao je trener i voditelj ekipe na natjecanju Robert Garc.

  1