Nedjelja, 09 Lipanj 2024 08:34

Judo klub "Jigoro" nastupio je na Međunarodnom Judo turniru "Sveti Vid" u Rijeci

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

RIJEKA -  Judo klub "Jigoro" nastupio je ovog vikenda na Međunarodnom Judo turniru "Sveti Vid" u Rijeci gdje su ostvarili zapaženi nastup. U konkurenciji od 670 natjecatelja  iz čak 9 zemalja Jigoro je nastupio s 4 natjecateljice ikući ponijele 4 medalje.

IMG 69bb50cda9f0a96c766934003057bddb VZlatne medalje pobijedivši sve borbe u kategoriji osvojile su Veronika Grbeš i Lucija Marijanović, a srebrne medalje su osvojile Rea Kir i Tena Hećimović koja se opet u finalu susrela s svojom kolegivom iz JK "Jigoro" Lucijom izgubivši jedinu borbu od nje u finalu!
 
 - Curke su iz natjecanja u natjecanje sve kvalitetnije i bolje. Činjenica da se Lucija i Tena skoro na svakom natjecanju nađu u finalu govori o dominaciji njih dvije u kategoriji u kojoj se bore.
Mi smo mali klub, ali u našoj malenkosti zapravo i leži naša snaga. Jako sam ponosna na svoju djecu jer džudo i svi treninzi i natjecanja zahtijevaju puno odricanja .
Želim zahvaliti svim svojim roditeljima, učiteljima i ostalim ljudima koje imamo oko sebe koji nas podržavaju i bodre iz natjecanja u natjecanje! 
Idući vikend odlaskom u Doboj na turnir zatvaramo ovu dugu i zahtjevnu polusezonu - istakla je trenerica i voditeljica na natjecanje Ivana Grbeš.