Nedjelja, 14 Lipanj 2020 12:56

Uz uređenje prostorija i igrališta održat će i tradicionalni Memorijalni malonogometni turnir Predrag Marketanović

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE ZA SPORT I REKREACIJU “GRBAVICA“ PLETERNICA  -

PLETERNICA - Udruga za sport i rekreaciju održala je svoju Redovnu godišnju skupštinu, na kojoj smo saznali da je protekla godina prošla u iznimno dobrom radu i sa puno aktivnosti. Izvješća o radu podnio je predsjednik udruge Renato Brankovan, koji je naglasio da uređuju sportske terene i svoju zgradu konstantno. Uz izvješća o radu Skupština je usvojila i plan rada za naredno razdoblje. Ove godine planiraju uz objekt križa posaditi nekoliko stabala, a plan je ako dobiju sva dopuštenja od epidemiologa održati i svoj tradicionalni Memorijalni malonogometni turnir Predrag Marketanović, u spomen na poginulog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

IMG 8411

 

Predsjednik Brankovan je istakao i dobru suradnju s gradom Pleternicom koji pomaže financijski i organizacijski njihove aktivnosti, ali i ostalima, od Plinka do pojedinih sponzora i svih članova koji se uključuju u provođenje aktivnosti i događanja. Njihova sportska ekipa sudjelovala je na sedam drugih malonogometnih turnira, te tako osiguravaju visoku posjećenost svog memorijalnog malonogometnog turnira. Planiraju urediti svoje nogometno igralište, popraviti stupove i nabaviti velike mreže koje će postaviti iza golova, dječje igralište gdje će postaviti i tobogan, a planiraju i sanaciju mosta koji je dotrajao.

IMG 8417Članove i goste na Skupštini pozdravio je zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, koji je naglasio da grad Pleternica ima dobru suradnju sa Udrugom, koja ima jako puno aktivnosti tijekom godine. Istakao je i svoje zadovoljstvo što se uređuje i zgrada s prostorima udruge, a najavio je da će grad Pleternica i dalje podupirati rad udruge.