Breadcrumbs

Četvrtak, 27 Rujan 2018 11:29

Nogometni turnir policijskih službenika povodom Dana policije

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - U povodu Dana policije u srijedu, 26. rujna 2018., na prekrasnim sportskim terenima u Požegi, održan je malonogometni turnir između momčadi ustrojstvenih jedinica PU Požeško-slavonske na kojem su se susreli mnogobrojni policijski službenici PU. Na turniru je sudjelovalo šest ekipa i to: momčadi Službe kriminalističke policije PU, Službe zajedničkih i upravnih poslova PU, PP Požega, PP Pakrac, PP Pleternica i IJP Kutjevo.

Turnir je pozdravnim govorom i čestitkom povodom Dana policije, te uputnim riječima vezanim za nogometno nadmetanje otvorio načelnik PU Požeško-slavonske gosp. Željko Grgić, nakon čega je nastavljeno natjecanje tijekom kojega su sve momčadi uložile  maksimum svojih mogućnosti, a nije nedostajalo niti pravih nogometnih bravura i intervencija golmana. Sve utakmice završile su u regularnom dijelu, te o pobjedniku niti jedne nisu odlučivali penali, što dovoljno govori o žestini, zalaganju i htjenju koji je ulagan od strane sudionika kako bi njihova momčad bila bolja.

Najspretnija i najsretnija je bila momčad IJP Kutjevo koja je osvojila prvo mjesto. Na drugom mjestu se našla momčad PP Pleternica, dok je momčad Službe zajedničkih i upravnih poslova osvojila treće mjesto.

Ova manifestacija pokazuje kako se mladi policijski službenici sve više uključuju u sportska policijska takmičenja i pritom prikazuju kvalitetnu igru vrijednu pažnje i isticanja te pozitivan sportski duh za kojim ne zaostaju niti starije kolege koje su sudjelovale.

Tekst/foto: PU požeško-slavonska