Utorak, 12 Travanj 2016 10:19

Franjo Lalić: “Opet imamo najljepši dom“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ZAVRŠILA ENERGETSKA OBNOVA MJESNOG DOMA U GOLOBRDCIMA -

GOLOBRDCI – Završili su radovi na obnovi mjesnog doma u Golobrdcima koja je uključivala i energetsku obnovu započeti krajem veljače ove godine, čim su to dozvoljavale vremenske prilike. Zadnji dan radova kada je uslijedila i primopredaja doma između izvođača radova Presoflex IMG 6447gradnjom iz Požege i Mjesnog odbora, objekt je posjetio i požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

- Bez obzira što se bliže izbori za mjesne odbore i što je u ovdje Golobrdcima predsjednik Mjesnog odbora iz redova SDP-a, ljudi zajedno s nama rade za dobrobit svog mjesta. Netko i ovakve radove po Mjesnim odborima loše ocjenjuje. Grad Požega radi ravnomjerno po svim Mjesnim odborima, bez obzira koja je politička opcija pobijedila u mjesnom odboru. Nadam se da svatko normalan razumije da su za kvalitetu življenja u Požegi i prigradskim naseljima potrebna ulaganja, a političke igre i borba za glasove su sasvim nešto drugo – rekao je prilikom obilaska uređenog doma u Golobrdcima gradonačelnik Neferović.

- Osmjeh na našem licu sve govori, a zbog završetka doma prisutno je i naše zadovoljstvo. Već ranije završili smo i legalizaciju ovog doma, a ovo je sada jedno veliko ulaganje u naš dom. Sada je ovo sigurno najljepši dom u ovom kraju kao i naša kapelica. Mi smo mali Pariz – rekao je IMG 6454Franjo Lalić, predsjednik Mjesnog odbora Golobrdci dodavši da je dom izgrađen 1982. godine i da mu je trebala obnova i uređenje.

Ovaj Projekt obnove Doma u Golobrdcima kandidiran je na natječaj još prošle godine, zajedno s objektom požeške škole „Dobriša Cesarić“. Objekt je financiran u omjeru 60% grad Požega a 40% Fond za energetsku učinkovitost RH ukupne vrijednosti 650 tisuća kuna . Uređeno je kompletno krovište, nova stolarija, te energetski učinkovita fasada cijelog objekta.

Tekst/foto: Vladimir Protić