Petak, 20 Lipanj 2014 09:16

Ankin dvor namijenjen je pacijentima i turistima

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

TOPLICE LIPIK PREDSTAVILE NOVOUREĐENE SMJEŠTAJNE KAPACITETE SA ČETIRI ZVJEZDICE  -

LIPIK - Toplice Lipik, odnosno Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, u 2014. godini su bitno proširile i obogatile svoj smještajni kapacitet. Jedna od važnijih investicija je osposobljavanje apartmana u Ankinom dvoru koji su razinu usluge podigli na bitno viši nivo. Apartmani su od Ureda za gospodarstvo rangirani u kategoriju četiri zvjezdice.
Ankin dvor raspolaže sa 8 apartmana, veličine između 40 i 45 četvornih metara.
IMG 2299- Apartmane u Ankinom dvoru, koji je udaljen samo 50-ak metara od bolničkog kompleksa, nudimo po izuzetno povoljnim cijenama svim našim gostima bilo onima koji dolaze radi rehabilitacije, bilo poslovnim ljudima, pratnji ili drugim gostima radi smještaja. Gost ovdje ima sve što je potrebno čovjeku da pobjegne od svakodnevne buke i da svome tijelu priušti tretman koji zaslužuje, a uz smještaj svakako dobiva doručak i kupanje u bazenu – rekao je ravnatelj bolnice Darko Kelemen.
Među 'stanarima' Ankinog dvora trenutno je i Kata Begić iz Slav. Broda. - Treći puta sam ovdje u toplicama i ostat ću tri tjedna. U objektu gdje sam ranije boravila nije bilo slobodnih jednokrevetnih soba pa su mi predložili da uzmem ovaj apartman. Prezadovoljna sam smještajem i što je meni jako bitno, imam svoj mir. Već sam prijateljima iz Broda preporučila da svakako trebaju doći ovamo – kazala je Kata Begić. Inače, treba reći kako su apartmani, osim što su moderno uređeni i opremljeni, također i klimatizirani, korisnici imaju pristup internetu, na raspolaganju im je privatno parkiralište u dvorištu objekta, a mogu birati i mogućnost između samog noćenja ili korištenja punog pansiona.
IMG 2304Podsjetimo, Ankin dvor je u vlasništvu Grada Lipika ali objekt nije korišten. Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u zakup ga je uzela prije godinu dana te u međuvremenu preuredila. I tu s investicijama Bolnice nije kraj. - Upravo radimo na prostoru iznad restorana gdje uređujemo jedan mali odjel sa sedam dvokrevetnih soba. One će biti hotelskog tipa i to će dodatno poboljšati našu ponudu. Vrijednost radova je oko milijun kuna, Bolnica je investitor a odjel će biti u funkciji na jesen – dodao je direktor Kelemen.