Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 13:33

Valentinovo će uljepšati besplatni koncert ljubavnih pjesama TS Posegana

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

POŽEGA - Tamburaški sastav Posegana i ove je godine odlučio svoje sugrađane počastiti koncertom ljubavnih pjesama i to upravo uoči Valentinova, dana ljubavi. Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Grada Požege, bit će besplatan za sve posjetitelje, a održat će se u četvrtak 13. veljače u Gradskom kazalištu Požega s početkom u 19,30 sati. Svi zainteresirani po svoje ulaznice mogu doći u utorak 11. veljače od 10 do 12 sati na blagajnu Gradskog kazališta.

 - Ušli smo u mjesec ljubavi, a ja mislim da cijela godina treba biti u znaku ljubavi. Tamburaški sastav Posegana jedan je od najkvalitetnijih i najpopularnijih na ovim prostorima i Grad je objeručke prihvatio sponzorstvo kako bi zajedno našim sugrađanima poklonili ovaj vrhunski glazbeni događaj, jer u kvalitetu pjesama i izvedbe ne moramo sumnjati. Mi muški ćemo povesti svoje bolje polovice i počastiti ih ovim koncertom ljubavnih pjesama. Dovedite i svoje prijatelje a na vrijeme si osigurajte ulaznice. Drago mi je da dečki iz Posegane na ovaj način vraćaju svom gradu ovom prekrasnom gestom uz Valentinovo - najavio je gradonačelnik Darko Puljašić.IMG 9228

Uz već poznate skladbe Posegana će premijerno izvesti i najnoviji singl “Sve što želim to si ti”, a uz gosta Peru Galića pripremili su i neke od uspješnica rock benda Opća opasnost. - Naš Valentinovski koncert je svake dvije godine. Prvi je bio 2016. potom 2018. godine. Koncert je zamišljen kao presjek našeg rada, a osim naših autorskih pjesama s albuma, premijerno će biti izveden i naš najnoviji singl Sve što želim to si ti za koji ćemo ovom prilikom i snimiti spot. Ovaj koncert stavit ćemo i na You tube kanal. Gost nam je Pero Galić i pripremili smo s njim nekoliko pjesama koje ćemo izvesti u drugom dijelu koncerta koji će ukupno trajati oko dva sata. Mi već duže vrijeme vježbamo i pripremamo se za ovaj koncert - rekao je Saša Botički ispred TS Posegana te se zahvalio Gradu Požegi, Turističkog zajednici i Gradskom kazalištu na suradnji.