Nedjelja, 11 Studeni 2012 13:37

Imenovan Dario Dasović

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POLICIJSKA UPRAVA DOBILA NOVOG NAČELNIKA -

POŽEGA - Novoimenovani načelnik policijske uprave Požeško-slavonske Dario Dasović održao je konferenciju za novinare na kojoj je ukratko prezentirao buduće aktivnosti. Navodeći kako policijska uprava Požeško-slavonska u odnosu na druge policijske uprave ima dobre pokazatelje u gotovo svim segmentima djelovanja, Dasović je istaknuo kako i nadalje očekuje dobre rezultate. Ujedno je najavio kako će sada uslijediti i postupci raspoređivanja policijskih službenika s visokom ili višom stručnom spremom, a slijedom novog Pravilnika o unutarnjem redu koji je stupio na snagu sredinom ove godine, tako da su na neki način, pojasnio je, sva radna mjesta nova.

- Ova policijska uprava radi dobro i teško je sada reći što ćemo promijeniti. No sigurno je da teških i velikih promjena ipak neće biti, jer za sada ne vidim, da za to postoje posebni razlozi. Nisam došao ovdje jer je u ovoj policijskoj upravi bilo nekih problema u njezinu rukovođenju već jer smo jednostavno ušli u postupak izbora kadrova prema novom zakonu - rekao je Dasović, koji dolazi iz Našica, a zadnje je službovao u PU Osječko-baranjskoj sa radnim mjestom u Osijeku. Obavljao je dužnosti i u Ravnateljstvu policije u Zagrebu. U sustavu policije nalazi se od 1993. godine.

Novoimenovani je načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske također iskazao spremnost za dobru suradnju s lokalnim medijima, a u interesu šire javnosti.

V.Re. i V. Pr.