Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 15:52

Za gradonačelnika Josip Budimir

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

HDZ PREDSTAVIO SVOJE KANDIDATE ZA GRAD KUTJEVO -

POŽEGA – HDZ i gradski odbor Kutjeva su za predstojeće lokalne izbore u gradu Kutjevu istakli svoje kandidate, za gradonačelnika mladog 26-godišnjeg Josipa Budimira, za dogradonačelnika Ivicu Malnara i kao nositelj liste za Gradsko vijeće Pile Miškić. HDZ na ove izbore ide sam bez koalicijskih IMG 0015partnera.
- Josip Budimir ima 26 godina, prepoznatljiv je među svojim vršnjacima, dolazi iz obitelji koja je prepoznatljiva u gradu Kutjevu i široj okolini. To je bio razlog prije svega da ga kandidiramo jer HDZ želi upravo na području grada Kutjeva, ali i svim svojim općinama i gradovima isticati mlade kandidate. HDZ planira sa mladim ljudima, na kojima je budućnost, ne samo grada Kutjeva, nego cijele Hrvatske. Njegov zamjenik je Ivica Malnar, čovjek koji se dokazao u poljoprivredi, koja je danas toliko osporavana i čovjek koji je pokazao izuzetne sposobnosti i rezultate u svojoj tvrtki. Nositelj liste za gradsko vijeće je poznati vjeroučitelj iz Kutjeva, radi u osnovnoj školi, Pile Miškić, kojega svi IMG 0040znaju kao marljivog i poštenog čovjeka, kako u obitelji tako i u Kutjevu. HDZ u ovom trenutku ima veliko samopouzdanje i mi smo veliki optimisti. HDZ obnaša vlast u gotovo svim općinama i gradovima i u Županiji, osim Kutjeva i Čaglina. Mislim da ćemo s ovim kandidatima postići najbolje rezultate i pobijediti, te da će ovi ljudi znati riješiti ono što nisu znali riješiti prethodnici koji su devastirali grad Kutjevo i doveli ga u poziciju da se ponavljaju izbori za grad Kutjevo. – rekao je Franjo Lucić, predsjednik ŽO HDZ-a a potporu kandidatima dali su i župan Alojz Tomašević, pleternička gradonačelnica Antonija Jozić i požeški gradonačelnik Vedran Neferović.
Kandidat za gradonačelnika Josip Budimir, ima 26 godina, ekonomist po struci, dolazi iz Kutjeva. – Za gradonačelnika sam se kandidirao jer je stanje u IMG 0017gradu Kutjevu postalo neizdrživo. Sportski, kulturni i društveni život gotovo da uopće ne postoji. Mladi mahom iseljavaju iz grada, atmosfera u Kutjevu je izrazito loša i perspektiva uopće ne postoji. Dužnost mene i moje generacije je preuzeti dužnost i ja želim i u stanju sam preuzeti dužnost gradonačelnika uz suport svoje stranke – rekao je Josip Budimir koji ističe da je budućnost u razvoju gospodarstva i poljoprivrede. HDZ je u svim mjestima i župniji donio stabilnost koju će dobiti i grad Kutjevo.