Utorak, 22 Listopad 2013 11:34

Nada se da će i SDP podržati njegove prijedloge

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

PREDSJEDNIK POŽEŠKOG GRADSKOG VIJEĆA NAJAVIO NOVU SJEDNICU  -

 

POŽEGA - Neizravno odgovarajući na pismo vijećnice SDP-a predsjednik Gradskog vijeća grada Požege Nino Smolčić najavio je novu sjednicu, te do kraja godine još jednu, kako bi se tempom sjednica uspjele donijeti sve potrebne odluke.

- Kako me stalno prozivaju da sada kao predsjednik radim drugačije nego kao vijećnik prije, moram istaći da će onih 120 prijedloga koje sam nekada iznosio na ovom Gradskom vijeću, koje sada vodim, biti predloženo u dvije godine mog mandata, a ne četiri koliko imam pred sobom. Nadam se da će prijedloge podržati i vijećnici iz SDP-a, a ne kao do sada izlaziti sa sjednica ili odbiti prijedlog npr. da se sufinancira nastavnik za produženi boravak u školi, koju pohađa i dijete vijećnice Dijane Tomić Šain. Nju i njene stranačke šefove zanima svaka kuna koju ja primam, pa su se zato pobrinuli da moja obitelj ostane, ne samo bez naknade, nego i bez jedne plaće – rekao je predsjednik GV Nino Smolčić, najavljujući novu sjednicu, ali i odbacujući stalna kadroviranja oporbe s njegovim imenom.

- Ja prije, a i sada nakon izbora nisam postao direktor ili ravnatelj niti jednog državnog, niti gradskog poduzeća i radim isto ono što sam radio prije – dodaje Smolčić i komentira kako to nije bila praksa prije, jer su se pozicije dobivale isključivo po stranačkoj pripadnosti prošle garniture na vlasti.