Ponedjeljak, 02 Rujan 2013 11:49

Požeški HSP dr. Ante Starčević reagira na postavljanje tabli u Vukovaru

Ocijeni sadržaj
(18 glasova)

„Praznik demokracije“ u Vukovaru

HSP AS Požeško-slavonske županije najoštrije osuđuje i prosvjeduje protiv nasilnog postavljanja dvojezičnih ploča na području grada Vukovara. Iste su postavljene pod okriljem mraka na zgrade policije i Porezne uprave u Vukovaru tijekom noći.

Žurno postavljanje navedenih ploča posljedica su najave Stožera za obranu hrvatskog Vukovara koji je najavio kako će uz potporu građana dežurati pred zgradama državnih institucija od danas od 06,00 h ujutro. Način i vrijeme postavljanja svakako je odraz političke i svake druge nedosljednosti aktualne vladajuće garniture počevši od premijera Zorana Milanovića i ministra uprave Arsena Bauka.20130902 111810

Građani požeško-slavonskih naselja neka procjene sami žele li da i u njihovo mjesto stigne „praznik demokracije“ i politika kakvu sada provodi državna vlast SDP-a i Kukuriku koalicije,  kojom se grubo krše prava hrvatskih branitelja, stradalnika Domovinskog rata, djece, supruga i majki poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, građana Vukovara i invalida Domovinskog rata na slobodu kretanja po gradu kojeg su branili.

Politika srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj svodi se na provokacije, orgijanja kao nedavno u Općini Brestovac u Striježevici kod biste Nikoli Demonji gdje su se pjevale četničke pjesme, a ne na suživot i dobrobit svih građana. 

S dužnim poštovanjem,

                                                                            Članica Predsjedništva HSP AS

                                                                            Kristina Čuljak