Subota, 03 Lipanj 2023 13:51

Tradicionalno druženje članova HDZ-a sa obiteljima na izletištu Zlatni lug a domaćin Gradski HDZ Požega

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Članovi HDZ-a sudjelovali su na tradicionalnom stranačkom i obiteljskom druženju na Izletištu Zlatni lug u Emovačkom lugu. Domaćin je Gradski odbor HDZ-a a pravi domaćin bio je predsjednik GO dr. sc. Borislav Miličević. Ovo je tradicija koja postoji dugi niz godina, izostalo je druženje jedine dvije godine korona panmdemije, a ova dobra navika da se članstvo zajedno sa svojim obiteljima bar jednom godišnje okupi u prirodi uz domjenak i druženje uz glazbu, želja je svih koji su se odazvali. U Velikom šatoru na Emovačkom Lugu okupilo se preko 300 osoba, a druženju se odazvala i predsjednica ŽO HDZ-a požeško-slavonskog Antonija Jozić, te predsjednici općinskih i gradskih odbora HDZ-a te predsjednici zajednice žena, utemeljitelja i branitelja HDZ-a.

IMG 4006Sve je pozdravio i zahvalio na odazivu predsjednik Borislav Miličević, zaželio lijepi boravak i poslijepodnevno druženje, ali i pozvao na zajedništvo, posebno sada pred slijedeću godinu u kojoj nas očekuje čak tri ciklusa izbora. Ovo zajeništvo trebat će HDZ-u cijele slijedeće godine koju je Miličević usporedio s vatrom, koja svijetli grije, ali ju treba i kontrolirati, te usmjeravati. Tako je i stranka na svom putu i vodeća, okuplja, grije ali joj treba zajedništvo cjelokupnog članstva, na koje je pozvao predsjedniik Miličević.

Sve okupljene pozdravila je i predsjednica ŽO Antonija Jozić, koja je istakla da dobre izborne rezultate koje su imali do sada treba opravdati ponovno na predstojeća tri ciklusa izbora. Sada moramo ponovno stati pred građane i ponuditi im dobar program da dobijemo njihovo povjerenje i da nam daju svoj glas, istakla je predsjednica Jozić.

 

Molitvu prije objeda vodio je predsjednik GO HDZ-a Borislav Miličević, a u nastavku uz druženje riječ su dobili glazbenici TS "Zlatna dolina" i odsoblje restorana Krčma zlatni lug kokji su pripremili odličan grah sa kobasicama i suhim mesom i odojka sa ražnja.