Četvrtak, 27 Lipanj 2013 10:32

Pobjedu proslavio i Tomislav Karamarko

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

VELIKIM SKUPOM U PLETERNICI HDZ PROSLAVIO SVOJU IZBORNU POBJEDU  -

 

SRUŠILI SMO ONE KOJI NISU NIKADA DRŽALI DO HRVATSKE DRŽAVE, ONE KOJI JE NIKADA NISU HTJELI

PLETERNICA – U Sportskom parku kraj rijeke Orljave, uz novu malu hidroelektranu koju u Hrvatskoj posjeduje jedino grad Pleternica, pred više od dvije tisuće članova i simpatizera HDZ-a s cijelog područja Požeško-slavonske županije proslavljena je izborna pobjeda. IMG 3583HDZ sa svim čelnicima imao je razloga slaviti, jer su vlast osvojili u četiri grada, četiri općine i županiji. Na svim ovim jedinicama lokalne samouprave uvjerljivo su pobijedili i zadržali vlast, a nakon 11 godina vratili su se na vlast u grad Požegu, kao najveći grad i županijsko središte. Proslavi su nazočili svi slavodobitnici, načelnici Vlado Boban, Mile Pavičić, Ivica Kovačević i Zdravko Mandić, gradonačelnici Antonija Jozić, Vinko Kasana, Davor Huška i Vedran Neferović, te župan Alojz Tomašević, a svi su dobili veliku podršku okupljenih.

IMG 3689Ovom velikom skupu HDZ-a nazočio je i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je zahvalio svima na jedinstvu i rezultatima koje su postigli na lokalnim izborima. – Naša stranka se sotonizira već godinama, proglašava zločinačkom organizacijom, naša stranka koja je stvorila hrvatsku državu pod napadom je svih onih koji tu državu nisu htjeli. Shvatili smo i pokazali da HDZ nitko ne može uništiti. IMG 3577U dva mjeseca ostvarili smo dvije velike pobjede, a u ovaj županiji ostvarili smo nešto spektakularno. Srušili smo one koji nisu nikada držali do hrvatske države, one koji nisu nikada htjeli hrvatsku državu, one koji su napustili hrvatski Sabor kada se osnivala država – rekao je Karamarko prekidan često pljeskom i ovacijama. Istakao je da se u stranku učlanjuje sve više mladih i obrazovanih ljudi, a najavio je i skori pohod na državni nivo predviđajući prijevremene parlamentarne izbore.

IMG 3645Na skupu se obratila kao domaćin pleternička gradonačelnica Antonija Jozić, župan Alojz Tomašević i saborski zastupnik Franjo Lucić. – Danas je HDZ u Požeško-slavonskoj županiji pobjednik više nego ikada. Prije četiri godine porazili smo u županiji SDP i njihovog vođu Ronka, a prije nekoliko dana također marijan Aladrović je bio kandidat protiv SDP-ovca Ronka u županijskoj skupštini i opet ga pobijedio. A u drugom krugu pobijedili smo ga i skinuli s vlasti i u gradu požegi, jer on to zaslužuje, jer je vodio politiku koja ne odgovara ovom narodu u županiji – rekao je Lucić.

IMG 3596Za sve sudionike proslave HDZ je pripremio dva pečena vola na ražnju, vina s pleterničkog vinogorja Vinarije Markota, a za zabavu su bili zaduženi Tamburaški sastav Naša grana i Stjepan Jeršek Štef.