Utorak, 25 Lipanj 2013 11:21

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Pleternice

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

STABILNU VLAST OSIGURAVA 11 VIJEĆNIKA KOALICIJE HDZ-HSP AS -

PLETERNICA – Konstituirano je Gradsko vijeće Grada Pleternice, u kojemu već niz godina od dobivanja statusa grada vlast osvaja HDZ, a ove godine u koaliciji s HSP dr. Ante Starčević. Pod voditeljstvom Antonije Jurković iz Ureda državne uprave izabrana je Mandatna komisija u sastavu Zvonimir Bajić za IMG 3508predsjednika i Đuro Pejić i Vladimir Milković kao članovi,  Komisija za izbor i imenovanje kojom predsjedava Franjo Lucić te Komisija za Statut, Poslovnik i normativnu djelatnost kojom predsjedava Danijel Stipić.

Za predsjednika Gradskog vijeća glasovima svih nazočnih vijećnika izabran je Marijan Aladrović, a za njegove zamjenike Zvonimir Bajić i Vladimir Mirković. Zahvalivši se na izboru i povjerenju koje je dobio od svih vijećnika Marijan Aladrović je izrazio želju za jedinstvom u daljem radu. – Iskreno se nadam da ćemo i ubuduće donositi jednoglasne odluke, da se nećemo preglasavati a u interesu za budućnost grada Pleternice i svih stanovnika – rekao je novoizabrani predsjednik vijeća Aladrović.IMG 3512

U pleterničko Gradsko vijeće koje broji 17 vijećnika ušli su slijedeći vijećnici Marijan Aladrović, Franjo Lucić, Branka Leist, Antonija Šubara, Mirko Štimac, Slavko Vrban, Zdravko Novak, Đuro Peić, Josip Kalan, Zvonimir Bajić i Zlatko Banožić s koalicijske liste HDZ-HSP AS, Vladimir Milković, Dražen Soldo i Željko Gaura s liste HDSSB, Željko Međugorac i Mato Grgić s koalicijske liste SDP –HNS i Zvonko Čorak s liste HSU.