Srijeda, 12 Lipanj 2013 10:36

Vedran Neferović grad preuzeo od pročelnica

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

PRIMOPREDAJA U GRADU POŽEGI PROŠLA BEZ GRADONAČELNIKA RONKA -

POŽEGA – Primopredaja dužnosti u gradu Požegi prošla je bez dosadašnjeg gradonačelnika Zdravka Ronka, a novoizabrani gradonačelnik Vedran Neferović sa svojim zamjenicima Darkom Puljašićem i Mariom Pilonom grad je preuzeo od pročelnica upravnih tijela. Na primopredaji dokumente su pripremile Jasminka Vodinelić, pročelnica odjela za komunalne i gospodarske poslove, Ljiljana Bilen pročelnice odjela za samoupravu i Branke Bulaja, pročelnice odjela za financije. Primopredaji su nazočili predsjednik GO HDZ-a Ante Šolić, odvjetnica Kata Gregurić i predstavnici medija.IMG 1849

Završit ćemo ovaj dio primopredaje u malo okrnjenom sastavu, ali evo tu su gospođe pročelnice i nadam se da sve potrebne informacije ćemo dobiti prvi radni dan ovdje. Vi novinari dobro došli ste u budućem vremenu i nadam se sa svima vama jednoj otvorenoj i dobroj suradnji za interes informiranja građana Požege, o događanjima u gradu Požegi i na tom planu ćemo biti na raspolaganju, ja osobno i moji zamjenici. Nada se dobroj suradnji – istakao je novi gradonačelnik Vedran Neferović, prof. Dodao je da će zamjenik Mario Pilon dužnost obavljati profesionalno, a Darko Puljašić će tu dužnost obavljati volonterski.

Neferović očekuje da će u gradskom vijeću imati konstruktivnu suradnju i da neće biti poteškoća u funkcioniranju i donošenju odluka. Očekuje se datum formiranja Gradskog vijeća, a Neferović obećava da će svoje obećanje u legalizaciji objekata ispuniti.