Ponedjeljak, 03 Lipanj 2013 23:40

Ronko: Sigurnost i stabilnost proračuna prije svega

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

ZDRAVKO RONKO MISLI DA GRAĐANI NISU PREPOZNALI NJEGOV PROGRAM   -

POŽEGA – Tiskovnom konferencijom drugi dan nakon izbora javnosti se obratio Zdravko Ronko, kandidat za gradonačelnika u novom mandatu, koji je izgubio sa samo 46 razlike od kandidata HDZ-a Vedrana Neferovića.

 - Kao ozbiljan i odgovoran čovjek, zajedno sa svojom ekipom ponudili smo program sigurnosti i stabilnosti proračuna utemeljenog razvoja i realnosti. Nasuprot tome uz agresivnu i prljavu kampanju imali smo jedan program pun obećanja. kako program gospodarskog uzleta, na tisuće otvorenih radnih mjesta, na stotine novih stipendija, tunel, legalizacija za 1 kunu. Neću reći da je to nerealno, da je to neistinito, reći ću samo da ja osobno i moja ekipa ne bismo mogli to odraditi. I stoga bi se ja zahvalio glasačima koji su podržali naš program, razumijem i one koji su podržali ovaj drugi program i način na koji se prezentirao taj drugi program. Reći ću osobno i iskreno želio bih da to uspije. Bojim se da će vrlo brzo doći do razočaranja – istakao je Ronko, te dodao da 46 glasova razlike u plusu i minusu, njega ne mogu doista motivirati da on ovaj program koji su ponudili više provodi.IMG 1674

 

O zahtjevu GO SDP-a kojim je zatražen uvid u izborni materijal istakao je da ne zna ništa, jer to oni i sa i bez njegove suglasnosti imaju pravo, no njega osobno to više ne zanima. Nije se još izjasnio ni dali će sudjelovati u radu kao vijećnik, jer smatra da za to još ima vremena i s odlukom će pričekati do pravomoćnosti izbornih rezultata.